Het is momenteel Do Jul 19, 2018 5:15 pm

 • Onderwerpen
  Berichten
  Laatste bericht
 • Activiteiten
  Dit forum staat open voor al wat met onze activiteiten te maken heeft. Zowel de eigen initiatieven alsook onze externe deelnames aan andere evenementen. Hier kan je zowel met een evaluatie terecht, als met vragen over de komende events. Ook zal er op dit forum regelmatig de vraag naar medewerkers gesteld worden.
  435 Onderwerpen
  5866 Berichten
  Laatste bericht lps of Sarfraz Ahmed (7) and …
  door lw789 Bekijk laatste bericht
  Wo Jul 18, 2018 7:42 am
 • Algemeen
  Ligt je fret lekker te soezen en wil je dat aan de hele wereld kwijt? Op dit forum kan je mail niet gek genoeg zijn. Stuur je frettenkuren de wijde wereld in en laat iedereen meegenieten van een gezonde dosis frettengekte ...
  4316 Onderwerpen
  53705 Berichten
  Laatste bericht cinq conseils pour adopter tr…
  door wigshumanhair Bekijk laatste bericht
  Wo Jul 18, 2018 9:12 am
 • GastenBoek
  Hier kan iedereen hun gedacht over de site of de vereniging neer schrijven. Gelieve wel eerst te registreren. Vragen over dieren, verkopen of kopen worden hier niet toegestaan. Daarvoor kan je andere subforums gebruiken ...
  127 Onderwerpen
  1582 Berichten
  Laatste bericht Re: Frettenhotel
  door jeanine Bekijk laatste bericht
  Di Jun 27, 2017 10:43 pm
 • Voeding & voedingsproblemen
  Of het nu over harde brokken, natte voeding of BARF gaat, geen vraag is te gek, geen antwoord te veel. Is fretlief verzwakt, te mager of juist te mollig? Weet je niet wanneer je moet overschakelen van baby- naar performancevoeding? Heeft je fret extra vitamientjes nodig? Al deze vragen en veel meer kan je op dit forum kwijt. Geef in je topic ook zo veel mogelijk relevante informatie mee zodat anderen een klare kijk op jouw situatie en vraagstelling krijgen.
  384 Onderwerpen
  2555 Berichten
  Laatste bericht in just 11 regular-season gam…
  door lw789 Bekijk laatste bericht
  Wo Jul 18, 2018 7:44 am
 • Opvoeding, Huisvesting, Verzorging....
  Heeft je nieuwe aanwinst net je handen geperforeerd en ben je op zoek naar een methode om dat af te leren? Of blinkt zijn vacht niet meer, dan kan je hier terecht met al je vragen over de verzorging, de opvoeding en de huisvestiting van je fret.
  1321 Onderwerpen
  16991 Berichten
  Laatste bericht College vs Self-education
  door depprussell Bekijk laatste bericht
  Wo Jun 20, 2018 4:12 pm
 • Lost and Found (verloren/gevonden fretjes)
  Is je lieveling de deur uit gelopen? Of vond je vandaag plots een fretje aan je achterdeur? Plaats het op dit forum. Vermeld duidelijk het signalement en je eigen coördinaten, zodat anderen je zo snel mogelijk kunnen contacteren. Elk signalement wordt door de moderators doorgegeven aan verschillende andere instanties, dit om de kans op succes te vergroten.
  161 Onderwerpen
  1339 Berichten
  Laatste bericht MMOAH Hope That Players Can M…
  door mmotony Bekijk laatste bericht
  Ma Jul 02, 2018 9:45 am
 • Dagboek van een fret, Fred Raket.
  Sinds enige tijd zit er op ons forum ook een fretje. Zijn naam is Fred Raket en hij maakt de meest hilarische toestanden mee, valt van de éne verbazing in de andere en weet zich steeds uit de slag te trekken. Samen met Paasje, Paassinneke en de kat beleeft hij de gekste avonturen. Hier lees je meer over zijn belevenissen. Veel plezier ...
  12 Onderwerpen
  87 Berichten
  Laatste bericht Re: sjampooooo mè fèèèèèl sju…
  door HERMELINDIS Bekijk laatste bericht
  Za Jun 12, 2010 9:39 pm
 • Dierenzaken
  U was in een bepaalde dierenzaak en u zag dat het goed was, of juist niet. Zet het hier zodat andere mensen de goede winkelier kunnen belonen met een bezoek of gewaarschuwd worden voor de wanpraktijken van de "SLECHTE" winkelier. Begin uw titel van de topic steeds met de naam van de winkel !!!
  279 Onderwerpen
  806 Berichten
  Laatste bericht left Sundays game against Tor…
  door lw789 Bekijk laatste bericht
  Wo Jul 18, 2018 7:45 am
 • Dierenartsen
  Dierenartsen zijn ook maar mensen, veroordeel hen niet te snel. Langs de andere kant mag je toch net dat ietsje kritisch wezen tegenover de persoon die zich bekommert over de gezondheid van jouw fretsels. Hier kan je je ervaringen kwijt over de dierenartsen-dierenklinieken die jij bezocht. Wat vond je van de service? Was de kennis betreffende fretten toereikend? Vond je de rekening te goedkoop/te duur? Begin uw titel van de topic steeds met de naam van de dierenarts(praktijk) of dierenkliniek en vermeld in je tekst ook de gemeente.
  41 Onderwerpen
  195 Berichten
  Laatste bericht Re: Dierenarts gezocht omgevi…
  door julesdefret Bekijk laatste bericht
  Zo Mar 25, 2018 5:42 pm

Aanmelden  •  Registreer

Wie is er online

In totaal zijn er 18 gebruikers online :: 1 geregistreerd, 0 verborgen en 17 gasten (gebaseerd op gebruikers actief de laatste 5 minuten)
De meeste gebruikers ooit online was 188 op Di Okt 15, 2013 4:12 pm

Geregistreerde gebruikers: Bing [Bot]
Legenda: Beheerders, Algemene moderators

Verjaardagen

Er zijn geen verjaardagen vandaag.

Statistieken

Totaal berichten 140055 • Totaal onderwerpen 11435 • Totaal leden 2069 • Onze nieuwste lid robertm