Wandelen met Loki .

Ligt je fret lekker te soezen en wil je dat aan de hele wereld kwijt? Op dit forum kan je mail niet gek genoeg zijn. Stuur je frettenkuren de wijde wereld in en laat iedereen meegenieten van een gezonde dosis frettengekte ...
asocialleke
Berichten: 2572
Lid geworden op: do jul 17, 2003 7:57 am

Berichtdoor asocialleke » wo jul 15, 2009 2:48 pm

Sinds zaterdag is onze bende ongeregld met 1 lid uitgebreid , mààr dat wist iedereen al hé .
Zondag dacht ik " ik neem de jongste spruit mee naar de Blaarmeersen " waarna ik hem zijn gareeltje aandeed . Het " wandelen " was eigenlijk meer dragen , mààr hij heeft toen al enkele onzekere stapjes gezet . Nu woensdag zijn we voor de 3de keer gaan wandelen en deze keer heeft Loki een 5-tal meter gewandeld .
Nu ben ik zo fier op onze kleine Loki dat ik eigenlijk een oproep wil doen om mee te komen wandelen met onze aanwinst !
Oké , toegegeven dat het mischien wat vroeg is om hem mee te nemen mààr als ik zie hoeveel lol hij heeft dan denk ik niet dat ik hem in ' t vervolg thuis zal laten !
Op de zetel is Loki een echte duivel uit een doosje , mààr op de Blaarmeersen is hij een echte flodderfret !
Het zal nog wel even duren voor ik hem meebreng naar de speelnamiddagen want ik zoek nu even een nieuwe sweatshirt dewelke ik onderaan dicht kan binden zodat hij er niet uit kan vallen ! Ik ben er zeker van dat ook deze sweatshirt hem geen probleem noch trauma zal bezorgen .
Laat me weten waar en wanneer je ons nieuwste lid wil bewonderen ( liefst op de Blaarmeersen omdat daar geen of op zijn minst weinig junkies te vinden zijn ) .
Fretjes zijn eerlijk . Mijn rekening is gemaakt .
[IMG]http://i150.photobucket.com/albums/s88/ ... 46-780.jpg[/IMG][IMG]http://i150.photobucket.com/albums/s88/ ... e/Loki.jpg[/IMG]

Terug naar “Algemeen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 18 gasten