Pestkopkes of voetenhaters ?

Ligt je fret lekker te soezen en wil je dat aan de hele wereld kwijt? Op dit forum kan je mail niet gek genoeg zijn. Stuur je frettenkuren de wijde wereld in en laat iedereen meegenieten van een gezonde dosis frettengekte ...
asocialleke
Berichten: 2572
Lid geworden op: do jul 17, 2003 7:57 am

Berichtdoor asocialleke » di jul 21, 2009 10:42 am

Ik dacht " ik ga eens onder de douche staan " . Dus dook ik met hulp van Loki onder het frisse water . Ik heb mij gewassen en ik heb dan de kleine maar eens nat gemaakt . Da scharminkel vond het nog plezant want hij mokte constant !
Na hem te hebben afgedroogd wat geen sinecure was begon ik mezelf af te drogen .......................... geholpen door Loki . Op een gegeven moment begon Loki ijverig geholpen door Goliath aan mijn voeten . Niet om mijn voeten af te drogen hé ! Neenee , om in mijn voeten te bijten !!! TOT BLOEDENS TOE !!!
Dus ( sorry Margit ) heb ik hen beiden moeten straffen ! Ik heb de douchekraan weer opengedraaid en hen onder het water gehouden ! Da vonden ze niet echt plezant , mààr ik kan me nu wel zelf afdrogen !!!
Ik kan van dit festijn geen foto ' s tonen omdat ik geen duikerscamera heb !
Mààr : ik verjaar binnenkort ( hintje ) . LOL !
Fretjes zijn eerlijk . Mijn rekening is gemaakt .
[IMG]http://i150.photobucket.com/albums/s88/ ... 46-780.jpg[/IMG][IMG]http://i150.photobucket.com/albums/s88/ ... e/Loki.jpg[/IMG]

Terug naar “Algemeen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 11 gasten