Punkbeest is weer bezig !!!

Ligt je fret lekker te soezen en wil je dat aan de hele wereld kwijt? Op dit forum kan je mail niet gek genoeg zijn. Stuur je frettenkuren de wijde wereld in en laat iedereen meegenieten van een gezonde dosis frettengekte ...
asocialleke
Berichten: 2572
Lid geworden op: do jul 17, 2003 7:57 am

Berichtdoor asocialleke » za okt 17, 2009 10:58 pm

Ge geeft dat klein ding een vinger en hij neemt minstens een hele arm !!!
Eens dat hij de weg weet naar " plezante dingen voor een fret " dan vergeet hij die nooit meer !!! Dus : punkbeest vergeet dus nooit meer de weg op mijn bureau !!! Daar heeft ons Prinske héél véél plezante dingen , zoals : draden van de laders van mijn gsm ' s , mijn tabak , mijn aanstekers , enkele tassen en meer van die dingen ! Nu heeft Prins Loki mijn bleutooth-oortje gevonden én proffesioneel gedemonteerd !!! Bijna 50 € naar de vaantjes !!! DAT GAAT VAN ZIJN AKGELD AF !!!
Wacht efkes ! De zwabber , kent ge die nog ? Die ligt wéér onder de zetel ! Mijn lege flessen die ik zo proper mogelijk in een plastiek zak heb gestoken , die liggen weer allemaal over de vloer heen verspreid !
Dat klein punkbeest is weer bezig en wanneer hij gaat stoppen weet ik nu niet meer ! Hij is me zelfs in mijn bed komen uitdagen om te spelen !!! Mààr ik ben blij dat hij geen deuren open krijgt ! Waar zou het dan geeindigd zijn ?! Dat weet alleen God !
Fretjes zijn eerlijk . Mijn rekening is gemaakt .
[IMG]http://i150.photobucket.com/albums/s88/ ... 46-780.jpg[/IMG][IMG]http://i150.photobucket.com/albums/s88/ ... e/Loki.jpg[/IMG]

Terug naar “Algemeen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 13 gasten