Pagina 1 van 1

Geplaatst: di dec 08, 2009 6:19 am
door asocialleke
De snoepjesdief is deze morgen van een kale reis thuisgekomen !
Geloof het of geloof het niet , mààr de eens zo stoere Goliath blijkt nu een " push - over " te zijn geworden ! Don Diego is nog altijd een vlugge eter , " hapslikhapslik " en weg is het snoepje !
Prins Loki steelt als hij de kans krijgt de snoepjes uit de tragere eter ( lees : Goliath ) zijn mond !
Bij Don Diego met zijn " hapslikhapslik " - methode vangt Loki BOT !
Als ik de kans krijg dan zet ik Goliath op mijn bureau als ik de snoepjes uitdeel zodat ook hij zijn deel krijgt !
Ik steek ( en gelukkig maar ! ) de snoepjes voor mijn jongens in een plastiek doosje met een speciale sluiting . Ha ja hé ! Ik heb de " trap " van Loki naar mijn bureau weg genomen zodat die niet meer daarop kon klimmen ! Of zo dacht ik toch !! Maar ik heb zonder de vindingrijkheid gerekend !!! Jaja , Prinske heeft een nieuwe weg gevonden ! Deze nieuwe weg loopt langs mijn bureaustoel !!! Hij springt vanop de grond naar die stoel , trekt zich met zijn voorste pootjes omhoog en " voila " : hij zit op mijn bureau !!!
Mischien ga ik hier in de fout , mààr ik kan het niet laten : ik zorg dat er steeds 2 snoepjes klaar liggen voor de proffessionele klimmer ! Eerst deed ik het om te voorkomen dat hij allerhande doosjes over de rand zou duwen . Daar heb ik me dan weer schromelijk vergist want alhoewel er elke keer 2 snoepjes liggen ( én verdwijnen na zijn klimpartijtje ) duwt hij toch allerhande dingen tegen de grond !
Ik heb er wél voor gezorgd dat Loki niet meer met mijn bleutooth - oortje kan gaan lopen ! Ik heb het kastje op mijn bureau voorzien van 1 deurtje waar ik dat ding leg om op te laden . De andere 3 kompartimentjes hebben nog steeds geen deurtje omdat ik hem niet van al zijn pleziertjes wil beroven !
Over Diego en Goliath hoef ik geen zorgen te maken : die klimmen niet meer , dus die hoef ik niet te betrappen op mijn bureau . Het enige boefje dat klimt is Prins Loki met zijn bijna 1.5 kilogram !!!
Jaja , ik weet dat ik een straffe gast heb aan die kleine grote gangster ! En " ja " ik weet dat ik zijn stelen eigenlijk " stimuleer " met te zorgen dat er altijd 2 snoepjes liggen ! Maar ja , ge moet gij eens in die oogjes kijken zonder te smelten !!! Dat gaat niet ! Néénéé , dat lukt echt niet want hij heeft bij Don Diego in " de leer " geweest om zijn " smekende blik " als een prof te gebruiken !!! Ge kunt het hem niet weigeren !
Goliath " smeekt " niet om snoepjes , Goliath bedelt niet ! Waarschijnlijk omdat hij weet dat hij op mijn bureau gemakkelijker snoepjes krijgt én rustiger dan op de vloer kan verorberen .
Hoor ik daar nu iemand vragen naar " hoe het mijn snoepjes vergaat ?
Awel , mijn snoepjes verdwijnen zoooooooooo vlug dat NIEMAND eigenlijk goed weet dat ik er ook heb ! Alleen mijn " Dame Blanche " blijft niet geheim , probeer maar eens om 1 liter ijscreme te verorberen zonder dat iemand het ziet ! Dat gaat niet !! Bovendien : als ik de doos open doe dan heeft het snoepjesmonster geroken !!!
Neenee , maak je daar maar geen zorgen over : het is te koud om mijn ijscreme te delen ! En : nééééééééééé , ik mag van mijn dietiste 1 keer per week zondigen ! Ik mag van haar 1 keer per week naar het frituur . Ze weet ook dat ik dol ben op " een ijsje " waarvan ik heimelijk heb besloten om de hoeveelheid te verzwijgen ! En ze heeft nooit gevraagd naar die hoeveelheid , dus kan ze niet zeggen dat ik gelogen heb tegen haar . Dan heb ik nog één ( 1 ) woordje van uitleg : ze heeft ook niet gezegd dat ik mijn ijsje moest laten vallen .
Hela hela ! Ik weeg nog amper 103 kilogram ! Nog efkes en ge kunt me zo door een sleutelgat trekken !!! Voor ne mens van 1.82 groot is dat weinig zenne !