Bestellen bij fretten.nl??????

Ligt je fret lekker te soezen en wil je dat aan de hele wereld kwijt? Op dit forum kan je mail niet gek genoeg zijn. Stuur je frettenkuren de wijde wereld in en laat iedereen meegenieten van een gezonde dosis frettengekte ...
Peewee
Berichten: 680
Lid geworden op: di jun 22, 2004 5:34 pm

Bestellen bij fretten.nl??????

Berichtdoor Peewee » ma mar 22, 2010 11:59 am

Hallow hallow,

Ik zit al een tijdje met het id in het hoofd om nog eens te bestellen bij fretten.nl maar die verzendkosten zijn echt de hoogte in geschoten...
Nu kom ik hier met een voorstelletje, wie van jullie (of mss dfa zelf voor de shop ook) wil mee bestellen bij Casper?

Het is bijna beestjes en baasjes en ik denk da er wel veel van jullie ook naar daar zullen komen dus leek mij dat ideaal om nu eens te polsen wie er nog wil bestellen :) dan zou ik de bestellingen mee naar de beurs kunnen nemen en heeft iedereen zijn gerief he :).

Diegene die mee willen bestellen kunnen mss wat ze willen bestellen naar mij doormailen, dan stuur ik mijn rekeningnr door zodat ik de rekening natuurlijk kan doorbetalen (tenzij jullie mij niet vertrouwen :p ), en breng in de bestelling mee naar beestjes en baasjes.

Moet eerst natuurlijk weten hoeveel er willen bestellen zodat we de verzendkosten ook kunnen delen en ook hoeveel het aankoopbedrag zal zijn want hoe meer we bestellen hoe lager de verzendkosten (als we onder het gewicht blijven tenminste :euh: ).

bestelvoorwaarden vanop Casper:
Bezorgkosten België/Duitsland:
Optie 5 België/Duitsland bestelbedrag onder de € 75,00: deze optie is voor pakketten onder de 30 kilo en een bestelbedrag onder de € 75,00. En verstuurd worden naar België & Duitsland. Verzendkosten € 12,00.
Optie 6 België/Duitsland bestelbedrag boven de € 75,00: deze optie is voor pakketten onder de 30 kilo en een bestelbedrag boven de € 75,00. En verstuurd worden naar België & Duitsland. Verzendkosten € 6,00.
Optie 7 België/Duitsland zwaarder dan 30 kilo tot € 75,00: deze optie is voor pakketten zwaarder dan 30 kilo tot een max. gewicht van 60 kilo. En verstuurd worden naar België & Duitsland. Uw bestelling wordt dan gesplitst om aan het gewicht te kunnen voldoen.
Verzendkosten € 24,00.
Optie 8 België/Duitsland zwaarder dan 30 kilo vanaf € 75,00: deze optie is voor pakketten zwaarder dan 30 kilo tot een max. gewicht van 60 kilo. En verstuurd worden naar België & Duitsland . Uw bestelling wordt dan gesplitst om aan het gewicht te kunnen voldoen.
Verzendkosten € 18,00.
Wie wil laat hier maar iets achter nadien zullen we een einddatum voor te bestellen afspreken (zullen tijd genoeg laten voor iedereen) .
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.

Terug naar “Algemeen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 16 gasten