Pagina 1 van 1

Albino Moertje omgeving Merksem (Schoten?)

Geplaatst: di okt 05, 2010 10:26 pm
door Margiet
Sabine werd gisteren gecontacteerd om een fretje op te halen in Merksem. Het beestje verblijft sinds vandaag bij haar in de Opvang.

Het fretje werd ongeveer een week geleden gevonden in Merksem, ter hoogte van de Bredabaan, ongeveer aan Carpetland. Op die baan bevinden zich mass's winkels, daarachter zou ongeveer Schoten liggen, het moertje in kwestie zou dus ook van daar ergens kunnen komen.

Wij zijn eigenlijk redelijk zeker dat het geen "buitengezet" fretje betreft, het diertje ziet er prima uit, had totaal geen tekenen van ongedierte of kwetsuren, is goed rond en zo te zien gezond, enkel de lengte van de nageltjes wijst er ergens op dat ze al ff van huis is. De mensen die haar gevonden hebben moesten zich ook compleet geen moeite doen om haar te pakken, ze kwam zelf aangelopen om gepakt te worden.

Zowel bij die mensen als nu bij Sabine, blijkt wel dat Freggle, zo heeft Sabine haar voorlopig gedoopt, absoluut niet graag in een kooi opgesloten wordt. Het liefst van al breekt ze dan uit, waardoor we ook nog meer vermoeden dat ze dat bij haar thuis ook gedaan heeft. Uitgebroken of per ongeluk buiten geraakt, ze lijkt gewend te zijn aan haar vrijheid, mocht mss altijd loslopen in huis?

Het zijn natuurlijk allemaal maar veronderstellingen, maar we hopen echt dat deze kleine meid ergens gemist wordt en zo haar baasjes terug krijgt.

De eventuele eigenaar kan ons altijd bereiken op 0486/61.12.08 of 0475/75.70.19