5 oktober 2013 Barneveld ECC XL Kleindierevenement

Dit forum staat open voor al wat met onze activiteiten te maken heeft. Zowel de eigen initiatieven alsook onze externe deelnames aan andere evenementen. Hier kan je zowel met een evaluatie terecht, als met vragen over de komende events. Ook zal er op dit forum regelmatig de vraag naar medewerkers gesteld worden.
Stichting_ECC
Berichten: 1
Lid geworden op: wo apr 10, 2013 8:59 pm

5 oktober 2013 Barneveld ECC XL Kleindierevenement

Berichtdoor Stichting_ECC » wo apr 10, 2013 9:00 pm

Houd de datum vrij, want op 5 oktober 2013 wil jij erbij zijn! De Stichting European Cavie Club organiseert samen met oa. Stichting Konijnenbelangen, Frettenopvang Breda, Rodent Club Rattonia, Supreme Petfoods, Knoevelshop.nl en Dierenkruiden op die dag een geweldige diervriendelijke kleindierendag!

De ECC XL-show wordt breed neergezet voor liefhebbers en fokkers van diverse diersoorten. Natuurlijk zijn er de vertrouwde ECC caviakeuringen, maar er is ditkeer ook veel te beleven voor liefhebbers van andere diergroepen! Wat bieden wij onder andere?

- Een rassenkeuring voor cavia's, kleine knagers en fretten
- Een knuffelkeuring voor, cavia's, konijnen, kleine knagers en fretten.
- Heel veel leuke en gevarieerde marktkramen met de allerleukste stands (geen massale dierenhandelaars)
- Workshops en lezingen over diverse onderwerpen
- Cavia-academie, fretten-academie, kleineknagers-academie: hier leert iedere beginnende fokker of liefhebber wat hij weten wil!
- Kinderentertainment
- Lage entreeprijs

Hoewel het één grote hal van 2800m2 is is de ruimte in leuke pleinen opgedeeld zodat alle diergroepen veilig en vertrouwd gehuisvest kunnen worden, zodat de dieren geen overlast van elkaar zullen hebben. Op de show staat diervriendelijkheid voorop, met gezonde dieren en veel informatie!

Tussen het NS (trein)station Barneveld Noord en de locatie zal er de hele dag een GRATIS pendelbusje rijden. Deze zal je recht voor de deur afzetten! Lopen vanaf het station of de bushalte is dus niet nodig, je kunt veilig met je spullen en dieren de laatste kilometers afleggen. Voor wie met de auto komt is parkeren gratis, dit kan op het grote parkeertrein naast de hal.

Kortom, een dag om naar uit te kijken! De planning is nog lang niet rond, het zal nog veel verder worden aangevuld. Zie onze website http://www.eccshow.nl of onze Facebookpagina http://www.facebook.com/eccshow voor de laatste updates over dit niet te missen evenement!

Dus zet 5 oktober vast in je agenda! De inschrijvingen voor de ras en knuffelkeuring zullen in eind juli/augustus opengaan.

Wij zoeken ook nog leuke standhouders! Heb jij ons dierliefhebbend publiek iets interessantst te bieden, en wil je weten wat de mogelijkheden zijn om een gezellige marktkraam te huren? Stuur dan even een e-mail naar standhuren@eccshow.nl.

De organisatie is te bereiken via info@eccshow.nl voor alle vragen, opmerkingen, ideeën, suggesties etc.

De ECC Show XL, een geweldige dag uit voor iedereen met een hart voor dieren!

http://www.eccshow.nl/plaatjes/051013promoplaatje.jpg

Terug naar “Activiteiten”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 6 gasten