red het asiel in aarschot

Ligt je fret lekker te soezen en wil je dat aan de hele wereld kwijt? Op dit forum kan je mail niet gek genoeg zijn. Stuur je frettenkuren de wijde wereld in en laat iedereen meegenieten van een gezonde dosis frettengekte ...
ilseandco
Berichten: 10
Lid geworden op: zo nov 28, 2004 8:37 pm

Berichtdoor ilseandco » vr sep 29, 2006 3:00 pm

Beste collega's, vrienden,

Al dertig jaar vangt de dierenbescherming te Aarschot (dierenasiel) verwaarloosde, verloren gelopen en afgestane dieren op en probeert een nieuwe thuis te vinden voor de lieve beestjes.
Het asiel is echter in gevaar omdat de eigenares het terrein wil verkopen, en dit aan een zo groot mogelijke vraagprijs. Meer informatie vind je op de website van de dierenbescherming (de tekst heb ik ook al onderaan deze mail gezet).

MAG IK JULLIE VRAGEN OM EVEN TIJD TE MAKEN EN NAAR DE WEBSITE TE SURFEN EN DE PETITIE TE TEKENEN OM HET ASIEL TE REDDEN.

De website is www.vvdb.be. Klik op het logo en daarna gewoon op "onderteken de petitie, red het dierenasiel". vul je gegevens in en druk op handtekening plaatsen. Je krijgt via je mail nog een berichtje om je handtekening te bevestigen.

Stuur deze mail ook naar zoveel mogelijk (dieren)vrienden, familie en collega's door, zodat we zoveel mogelijk handtekeningen verzamelen.

Ziehier reeds meer info :

Op de website bevestigt de Vlaamse Vereniging voor Dierenbescherming dat de eigenares van het pand, waar het dierenasiel reeds dertig jaar is gevestigd, zonder overleg besloot tot verkoop over te gaan en dat ze de eis formuleerde dat het terrein voor 31 december 2006 zou worden ontruimd.

Hoewel de VVDB een voorkeurrecht op aankoop bezit, deelde ze nog steeds geen vraagprijs mee. Integendeel zelfs, ze diende bij het Aarschots Stadsbestuur een verkavelingsaanvraag in om een maximale winst na te streven.

De VVDB eist dat het pand tegen een faire prijs zou worden verkocht.

Mocht dat niet het geval zijn, moet de rechtbank beseffen dat de gestelde deadline onhaalbaar is. De VVDB moet, nadat ze eventueel afziet van aankoop, nog minstens twee jaar de tijd krijgen om rustig uit te kijken naar een andere locatie waar een nieuw dierenasiel kan uitgebouwd worden.

Ik wil jullie alvast bedanken voor de moeite en hopelijk verzamelen we hééééél veel handtekeningen.

groetjes,

Ilse

Terug naar “Algemeen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Ahrefs [Bot] en 42 gasten