Dierenarts Antwerpen ...

Dierenartsen zijn ook maar mensen, veroordeel hen niet te snel. Langs de andere kant mag je toch net dat ietsje kritisch wezen tegenover de persoon die zich bekommert over de gezondheid van jouw fretsels. Hier kan je je ervaringen kwijt over de dierenartsen-dierenklinieken die jij bezocht. Wat vond je van de service? Was de kennis betreffende fretten toereikend? Vond je de rekening te goedkoop/te duur? Begin uw titel van de topic steeds met de naam van de dierenarts(praktijk) of dierenkliniek en vermeld in je tekst ook de gemeente.
Gebruikersavatar
Margiet
Moderator / Donateur
Moderator / Donateur
Berichten: 4093
Lid geworden op: wo jan 18, 2006 11:08 pm
Taak: Opvang- & eventverantwoordelijke

Dierenarts Antwerpen ...

Berichtdoor Margiet » wo aug 16, 2017 6:53 pm

Vandaag gehoord dat Antwerpen nog een DA rijk is die gespecialiseerd is in o.a fretten ...

"Welkom bij dierenartsenpraktijk Plantijn"


Dr Inge Spanoghe

Uitleg op hun site : Ik ben in 2010 afgestudeerd aan de universiteit van Gent met grote onderscheiding.
Vervolgens startte ik een internship in een grote dierenkliniek in het Antwerpse. Hierbij werd de nadruk vooral op de vakgebieden chirurgie, neurologie, orthopedie, interne geneeskunde, spoed en eerstelijns diergeneeskunde gelegd. Aansluitend hierop heb ik na 8 maanden team Plantijn vervoegd waar ik tot op heden heel graag werk.
In de loop van de jaren is mijn interesse en passie steeds meer gegroeid voor de bijzondere zoogdieren: knaagdieren, konijnen en fretten. Rond dit vakgebied volg ik dan ook op regelmatige basis bijscholingen zodat ik steeds mee ben met de nieuwste technieken en diagnostiek.
Afbeelding

Terug naar “Dierenartsen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast