Dierenartsenpraktijk Akuut te Kortenberg

Dierenartsen zijn ook maar mensen, veroordeel hen niet te snel. Langs de andere kant mag je toch net dat ietsje kritisch wezen tegenover de persoon die zich bekommert over de gezondheid van jouw fretsels. Hier kan je je ervaringen kwijt over de dierenartsen-dierenklinieken die jij bezocht. Wat vond je van de service? Was de kennis betreffende fretten toereikend? Vond je de rekening te goedkoop/te duur? Begin uw titel van de topic steeds met de naam van de dierenarts(praktijk) of dierenkliniek en vermeld in je tekst ook de gemeente.
Nellie2010
Berichten: 0
Lid geworden op: ma jan 11, 2010 12:13 am

Dierenartsenpraktijk Akuut te Kortenberg

Berichtdoor Nellie2010 » ma jan 11, 2010 12:20 am

In deze praktijk zijn ze met 4 dierenartsen, waarvan er een zich vooral bezig houdt met knaagdieren en reptielen. Het is een praktijk waar ik heel veel goede ervaringen heb. Nu niet bepaald met fretten, maar wel met mijn hond Loebas. Ik ga al 3 jaar naar deze dierenartsenpraktijk. Ze zijn vlot in omgang en hebben zeer gespecialiseerde matrialen, een röntgentoestel, bloedonderzoektoestel en bovenal ze zijn altijd bereikbaar. Ik heb met Loebas eens s nachts moeten bellen en ze waren direct daar. Ze waren er voor ons. Loebas had een naald ingeslikt en die had zijn darm geperforeerd. Dezelfde nacht is hij nog geoppereerd, met een goede afloop dus als gevolg. Het zijn echt krakken daar! Ik hoor vaak slechte reacties over dierenartsen in de buurt van Leuven.. Heb er zelf ook al problemen mee gehad met een, maar hier ben ik tevreden van de aanpak en de service dat ze geven.

Gebruikersavatar
Margiet
Moderator / Donateur
Moderator / Donateur
Berichten: 4093
Lid geworden op: wo jan 18, 2006 11:08 pm
Taak: Opvang- & eventverantwoordelijke

Re: Dierenartsenpraktijk Akuut te Kortenberg

Berichtdoor Margiet » ma jan 11, 2010 12:27 am

Hallo Nellie, welkom hier en bedankt voor de info. Een fret behoort nu wel niet tot de "knaagdieren", maar 't is mss wel de moeite waard eens na te gaan of ze daar ook iets van fretten kennen.

Kom je anders even voorstellen op het stukje forum dat daar speciaal voor voorzien is, dan hebben we ook meer een idee tegen wie we bezig zijn, hé!!

Veel plezier hier en groetjes,

Margiet
Afbeelding

Foxy83
Berichten: 0
Lid geworden op: ma aug 16, 2010 11:33 am

Re: Dierenartsenpraktijk Akuut te Kortenberg

Berichtdoor Foxy83 » ma aug 16, 2010 11:40 am

Ik ben niet blij met Akuut. Ok ze hebben ons geholpen wanneer ons fretje niet goed ging (blaasontsteking) maar volgens mijn dierenarts hebben zei anti biotica gegeven die voor injectie was, oraal gegeven (wij moesten dat in water doen). Het was ook 1 ml in 250 ml water per dag terwijl dat de fret NOOIT 250 ml water drinkt per dag.
Ze hebben ook gezegd dat hij suikerziekte had terwijl wij veel suiker hebben gegeven omdat hij mss insulinome had. Maar ze zeiden dat het onmogelijk was dat het te zien was in de urine (????). En dan heeft de DA voor onze neus wat op googlen staan zoeken naar mogelijke ziektes.

Resultaten van mijn DA na bloedonderzoek. Geen suikerziekte, geen insulinomen en nieuw antibiotica (orale toediening!)

Ik zou dus niet meer bij Akuut gaan voor een fretje!

Groeten,
Fox


Terug naar “Dierenartsen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast